Thee bijeenkomsten

Voel je welkom om aan te schuiven bij de thee bijeenkomsten. Er is ruimte voor maximaal 6 gasten per keer. Omdat de groep niet te groot kan zijn, is het belangrijk om je aan te melden. Dit mag per pb, mail, whatsapp of door bij de gewenste datum via het evenement op Facebook aanwezig aan te vinken.

De basis is om elke derde maandag van de maand deze bijeenkomst te houden van 14.00 uur tot 16.00 uur*. De inloop is vanaf 13.45 uur en heel soms lopen we iets uit. Het zijn los opzichzelfstaande bijeenkomsten met een thema, maar toch zijn er rode draden te vinden. Er zijn namelijk vaste onderdelen zoals het kiezen van een thee, op basis van jouw geurvoorkeur. Maar ook een (korte) meditatie is vast onderdeel. Mocht je dit nog nooit hebben gedaan, is dat absoluut geen probleem. Je krijgt stap voor stap uitleg over het hoe, wat en waarom. Er is altijd ruimte voor het stellen van vragen en weet dat er geen domme vragen zijn, hooguit onachtzame antwoorden.

Voor € 5,00 per persoon per keer kun je deelnemen aan deze bijeenkomsten.

Via deze link kom je op het aangemaakte evenement op Facebook terecht en kun je de geplande data en tijden terugvinden.

Wil je een whatsapp, messenger of sms reminder ontvangen in de week vóór elke thee bijeenkomst, dan kun je je hiervoor aanmelden door mij een berichtje te sturen. Je wordt niet toegevoegd aan een groep, maar krijgt individueel bericht van mij.

Heb je een groepje mensen (4 tot 6 personen), waarmee je samen een keer een thee bijeenkomst van twee uur wilt plannen. Neem dan zeker contact met mij op, er is heel veel mogelijk. Mocht je het voor een grotere groep mensen willen dan is dit ook mogelijk, maar moet er worden uitgeweken naar een andere locatie dan mijn praktijkruimte.

*Er kan hiervan afgeweken worden, mocht je op de hoogte gehouden willen worden van de exacte data, tijden en thema’s, meldt je dan zeker aan voor een automatische reminder. Deze wordt bij voorkeur verstuurd via whatsapp of messenger. Maar mocht je geen van deze apps gebruiken dan is een sms ook mogelijk. Je wordt niet toegevoegd aan een groep, maar krijgt individueel bericht van mij.