Uncategorized

Start blog

Bloggen en/of Vloggen waar het voor de een nog klinkt als abracadabra, is het voor een ander gesneden koek. Afijn lang verhaal kort, op deze site is er ook ruimte voor blog en/of vlog. Suggestie, aanvullingen, emoties, etc. laat het me weten.

Blog woensdag 17 mei 2017
Wat fijn hè dat het zonnetje weer zo zijn best doet?! Dat geeft de burger moed. Maar wel heel belangrijk dat je genoeg water drinkt. Ja echt hoor. Je plantjes gaan ook strekken als ze te weinig krijgen. Dus hupsakee neem een lekker koud glaasje water met bijvoorbeeld een scheutje citroen, limoen of wat jij daar lekker in vindt. Zo, dat waren de betuttelende en cliché woorden.

Hoewel ik van een blogger, die haar beroep ervan heeft gemaakt, heb begrepen dat over elk onderwerp wel al is geschreven. (En daar gaat de burger zijn moed.) Gaat het vooral om wie je wilt bereiken en welke boodschap je wilt overdragen. Ze vertelde er zo gepassioneerd over, dat mijn passie vlammetje spontaan als een inferno oplaaide. Want tjonge de blogger in mij, staat te trappelen om vol gas te gaan. Kon het natuurlijk in gedachten toch niet laten om na te denken over een onderwerp waar misschien dan toch nog niet over geschreven was, maar na een aantal gedachten als: tenenkaas en jeuk op dat lastige plekje op je rug, heb ik dat weten los te laten. Loslaten is gelijk een heel mooi onderwerp voor de volgende blog. Een woord wat zo simpel klinkt, maar zo complex kan zijn/voelen om te doen.

De komende bloggen weet ik ongetwijfeld te vullen, maar ik hoor het graag als er behoefte is aan een blog over een specifiek onderwerp. Dan maken we er een interactieve blog van. Voor nu brei ik er een einde aan en laat ik deze blog op jullie los. Wel genoeg water drinken hoor en tot snel.

Hartelijke groet van Irma Kuitert-van Schie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *