Uncategorized

Pittige blog

Bloggen en/of Vloggen waar het voor de een nog klinkt als abracadabra, is het voor een ander gesneden koek. Afijn lang verhaal kort, op deze site is er ook ruimte voor blog en/of vlog. Suggestie, aanvullingen, emoties, etc. laat het me weten.

Blog woensdag 24 mei 2017
Hatsikidee blog nummer 2! Dankbaar voor alles wat ik aan lieve, maffe en nuttige feedback heb teruggekregen op mijn eerste blog. Wat een gevarieerdheid toch in mijn familie-, vrienden- en kennissenkring.

Afgelopen week voelde een beetje alsof ik jarig was. Nieuwe brochure/folder is binnengekomen en ook gepersonaliseerd cadeaulint. Hoe cool je eigennaam op een cadeaulint! Verder besloten om op de Noorker Zomermarkt van 8 juli a.s. te gaan staan, met een stand. Dus druk met uitdenken wat standbezoekers tijdens deze markt aan te bieden. Mocht je daar ook heengaan, kom dan zeker even bij me buurten.

Het in de vorige blog genoemde onderwerp: loslaten, heb ik niet losgelaten. Het is een zo alles omvattend woord, dat het denk ik niet in één blog is te vatten. Waar de een zijn ingehouden buik loslaat na het uitzicht lopen van dat knappe ding, moet een ander een stervende geliefde loslaten. En wat te denken van al het nare nieuws over bomaanslagen en oorlogen die maar slachtoffers blijven eisen. Wanneer je niet direct betrokken bent, kan het al moeilijk zijn om de beelden van het journaal van je netvlies te krijgen. Het is voor mij het signaal om meer in het nu te zijn, dankbaar te zijn voor de dingen en mensen die nu in mijn leven zijn. Even de deur uit voor een frisse neus. Elke avond voor het slapen visualiseer ik een alles omvattende energie om de aarde, waar iedereen die het nodig heeft uit kan putten. Gelukkig slaat de balans sowieso altijd nog veel meer door naar de kant van de mensen die wel openstaan voor een andere mening, geloof, uiterlijk, sekse, etc. Laten we categorisch weigeren, op welk gebied dan ook, te worden beheerst door angst. En vooral laten we haat, onbegrip en angst loslaten en de liefde koesteren.

Pittige blog zo dit keer. Die gaat afsteken tegen de blog over tenenkaas en dat lastige plekje op de rug.

Hartelijke groet van Irma Kuitert-van Schie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *