Uncategorized

Engelendag(en)

Heb je voor of n.a.v. de blog, suggestie, aanvullingen, emoties, etc. dan hoor ik dat graag.

De Spirituele Belevingsbeurs van vrijdag 28 september en de Engelendag van zaterdag 29 september 2018, hebben het een en ander in beweging gezet. Eerst maar eens de beurs onder de loep. Deze werd druk bezocht en de tijd vloog voorbij. Dit bleek wel uit het feit dat, op het moment dat het signaal rondging om af te ronden omdat het al bijna 22.30 uur was, de twee door de organisatie verstrekte consumptiemuntjes nog onaangeroerd in mijn zak zaten. Wees gerust ik had zelf een fles water mee en heb van mijn eigen thee ook nog een kopje genomen, dus ik ben niets tekort gekomen.

Bij mij aan het tafeltje kon je aanschuiven voor een: Geur en Kleur Reading. Aan de hand van een geurtest werd er een overheerlijk kopje Cenzaa thee gekozen. Al genietende van deze thee, berekende ik aan de hand van de geboortedatum, het geboortecijfer en de bijbehorende zielenkleur. En gaf ik aan de hand van al deze gegevens een korte ziel tot ziel reading. Hier en daar gingen, bij het stellen van de vraag wat er te doen was aan mijn tafeltje, de wenkbrauwen op voorhand al omhoog. Eén dame haakte zelfs onmiddellijk af bij het lezen van het woord “uiterlijke” op de voorkant van mijn folder. Volledigheidshalve daar staat: Irma Kuitert-van Schie, Praktijk voor innerlijke & uiterlijke verzorging. Conclusie; het was een heerlijk gevarieerde avond, vooral dankzij de diversiteit aan mensen die de stap namen en wel aanschoven.

Nu dan de Engelendag. Ook hier stel ik mij zo voor dat er wat wenkbrauwen omhoog gaan en ik zal proberen het kort en bondig te houden. 29 september is de feestdag van aartsengel Michael. Marleen Bode heeft deze feestdag vorm willen geven met het thema; verbinding (vraag haar zelf, indien mogelijk, naar een toelichting ze kan dit werkelijk prachtig verwoorden). De dag in De Postelhoek te Oud Ootmarsum, werd geopend met roerende woorden van Marleen Bode zelf. Daarna werden we in twee groepen gesplitst en kwam ik zelf eerst terecht bij de workshop Numerologie van Theo Jeukens (Numeroloog en schrijver van het boek Jongeren numerologie). Ja, het had wellicht handig geweest indien de beurs en de feestdag andersom waren geweest. En toch was het precies goed, want nu was het tijd voor eigen inzichten. Verder was Chris van Benthem er, die ons meenam op een spirituele natuurwandeling van anderhalf uur en hier zoveel mogelijk kennis met ons deelde. Ook deze wandeling heeft heel wat stof tot nadenken gegeven. En dan als “toetje” van de dag, Myrthe Bruinzeel van Mediumpraktijk Spirit & Soul, die met haar demonstratie van mediumschap de liefde van de spirituele wereld voor iedereen in de zaal tastbaar wist te maakte. Voeg hier nog aan toe dat ik gehaald en gebracht ben door nog eens 4 toppers en het is hopelijk duidelijk dat dit twee dagen waren met impact.

Al met al twee dagen die heel wat kwartjes hebben gegeven om door mijn systeem te draaien en nieuwe schatten opleveren. (zie mijn blog; Het kwartje van 23 februari)

Hartelijke groet van Irma Kuitert-van Schie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *