Uncategorized

Doe waar je van houdt.

Heb je voor of n.a.v. de blog, suggestie, aanvullingen, emoties, etc. dan hoor ik dat graag.

Blog woensdag 22 november 2017
Deze blog gaat over de liefde en houden van.
Sinds mijn laatste blog van 21 juli is het hier erg stil geweest. Met het bloggen dan, wel te verstaan. In die tussenliggende tijd wel een aantal opzetten gemaakt voor nieuwe blogs, maar op de een of andere manier kwam het steeds maar niet tot plaatsing. Meestal werk ik een blog uit en sla deze eerst nog even lokaal op. Dan ga ik even wat anders doen of laat het zelfs rusten tot de volgende dag. Om er nog eens met een frisse blik naar te kijken en het dan, na eventueel nog wat schaafwerk, te plaatsen. Maar de laatste paar maanden gebeurde er steeds wel “iets” waardoor ik maar niet tot plaatsing overging. Dan vond ik de tekst en het onderwerp veel te commercieel of te oppervlakkig, dan weer te overdreven persoonlijk of cliché gekweel.

Om deze vastloper uit mijn systeem te krijgen, zit er niets anders op dan zwaar over de top te gaan. Dus: Ja, ik heb hele mooie cadeaubonnen voor in de schoen of onder de boom. Deze zijn altijd voorzien van een extraatje voor de ontvanger. Ook zijn er cadeautjes in de praktijk aanwezig in de vorm van huidverzorgingsproducten, maar ook bijvoorbeeld kruidenthee, geurstokjes of geurkaarsen. En heb je zelf, of iemand die je lief is, om wat voor reden dan ook, een zware tijd. Reserveer dan eens een ontspanningsmassage, gezichtsbehandeling of een healing. Zo einde reclame bericht. Door naar het hoofdprogramma.

Wacht even, eerst nog het te persoonlijk en cliché gekweel uit mijn systeem krijgen. Dus: Ja, ik spreek en deel makkelijk over wie ik ben, wat ik meemaak en waar ik voor sta. Daarnaast ben ik dankbaar voor iedereen die in mijn leven is en kan mijn hart overlopen van liefde wanneer ik de spirituele wereld bewust dichtbij voel. En dat is steeds vaker en hechter, kan ik je zeggen. Zo en dan nu echt door naar het hoofdprogramma.

Ja zeg, wacht nog eens even, ik ben helemaal niet van het hoofdprogramma afgeweken. Ik hou van wat ik doe, wie ik ben en waar ik voor sta. Dat is de basis van waaruit ik leef. Dus voilà één hapklare blog, smakelijk eten! Bloggen simpeler kan ik het niet voor je maken, wel leuker. Of was dat nou andersom?

Hartelijke groet van Irma Kuitert-van Schie

P.S. op de foto een kijkje in de healing/coaching ruimte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *