Uncategorized

Dankbaarheid

Bloggen en/of Vloggen waar het voor de een nog klinkt als abracadabra, is het voor een ander gesneden koek. Afijn lang verhaal kort, op deze site is er ook ruimte voor blog en/of vlog. Suggestie, aanvullingen, emoties, etc. laat het me weten.

Blog woensdag 12 juli 2017
Dankbaarheid
Wat ben ik dankbaar voor afgelopen zaterdag. De Noorker Zomermarkt hier in Hengelo, was ontzettend leuk om aan deel te nemen. Gezellig opgezette kramen en neergelegde kleedjes. Goede voorziening van de natjes en de droogjes. Geweldig mooi weer en aardig wat mensen die de “pruttel” kwamen bekijken. Wat wil een mens nog meer. Dankbaar ook voor mijn man die zonder morren, heeft geholpen met het aan- en afvoeren van de pruttel. En vliegende keep was tussen huis en kraam.

Terugdenken, aan alle fijne gesprekken die ik heb mogen voeren, tovert weer een glimlach op mijn gezicht. Wat een leuke mensen wonen er hier in de wijk. Uiteraard zaten er ook de wat wantrouwende stugge Tukkers tussen. “Gratis” Cenzaa thee proeven, joa joa (Twents voor nee) daar zit vast wat aan vast. Ja, dat zat er uiteraard ook, namelijk kennismaken met mij en mijn praktijk. Er zijn hierdoor ook niet heel veel skinchecks ingevuld, waarmee een lipbalm t.w.v. € 12,85 van Cenzaa te winnen viel. Des te meer kans dus om deze te winnen. Inmiddels is per email de winnares op de hoogte gesteld.

Verder is er bij de loterij van de markt zelf, nog eens een cadeaubon gewonnen door een leuke dame. Zij mag kiezen uit een kleine gezichtsbehandeling een hoofd-/nek-/rugmassage of een Healing, bij mij in de praktijk. Ben benieuwd of ze al snel gebruik gaat maken van haar bon.
De volgende blog zal onder meer gaan over de vrouw die is uitgebeeld op het herdenkingskunstwerk, wat je achter mij ziet op de foto. Voor nu wil ik nogmaals iedereen bedanken die afgelopen zaterdag tot zo’n mooie dag heeft gemaakt. Graag tot snel.

Hartelijke groet van Irma Kuitert-van Schie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *