Coaching

Coaching en Healing ze hebben veel met elkaar te maken. Soms heb je gewoon een onbevooroordeeld luisterend oor nodig of juist een frisse blik op wat jou zo aan het bezighouden is.

Hoewel ik met opzet voor het woord Coaching heb gekozen in plaats van Reading, is het wel mogelijk om dit onderdeel van de Coaching te laten zijn. Het kan zijn dat bijvoorbeeld een overleden familielid van jou zich aan mij kenbaar maakt. Vooraf bespreek ik altijd met je of je hiervoor openstaat.

Het is juist mijn intentie om samen met jou te kijken naar het doel wat je graag wilt bereiken. Waar sommige doelen met één of twee coachingssessies te realiseren zijn, hebben andere doelen meer tijd nodig. Examenvrees, rouwverwerking door verlies van een dierbare of je werk, echtscheiding, een burn-out. Alles is bespreekbaar.

Garanties dat je jouw doel(en) gaat bereiken, kan ik niet geven. En ook is het heel belangrijk dat wanneer het je doel is om medicatie, therapie of interventie van een andere discipline af te bouwen, je dit altijd in overleg hoort te doen met je specialist, dokter of therapeut. Maar simpelweg het feit dat je eraan wilt werken, maakt mij al blij. Het is namelijk een hele belangrijke eerste stap in het behalen van jouw doel(en).