Uncategorized

Cadeau ideeën.

Heb je voor of n.a.v. de blog, suggestie, aanvullingen, emoties, etc. dan hoor ik dat graag.

Lieve mensen, het is weer december de maand van Sinterklaas en Kerst. Waar natuurlijk ook nog andere feestelijkheden plaatsvinden en er mensen ‘gewoon’ jarig kunnen zijn.
Dit, naast het feit dat het in het nieuws was dat alle bezorgdiensten en sorteercentrales overbelast zijn, werkt niet echt ontspannend. Het goede nieuws is: Ik heb nog plek in de agenda om een heerlijk moment van ontspannen in te plannen.

Wees lief voor jezelf en laat mij je gespannen nek- en schouderspieren helpen tot ontspanning te komen. Of maak een afspraak voor een gezichtsbehandeling. De huid doet ook mee aan het lijden van alle december stress, het schraler wordende weer en de drogere lucht binnen door het warmer zetten van de verwarming. Hiervoor zet ik het sterke merk Cenzaa in, die naast de huid te verzorgen deze ook zal activeren tot zelfherstel.

En uiteraard voorkom je ook leveringsstress wanneer je een behandeling of verzorgingsproduct cadeau geeft. Naast dat de verzorgingsproducten en cadeaubonnen met zorg tot cadeau worden verpakt, wordt er altijd een aardigheid voor de ontvanger aan toegevoegd. En is er ruimschoots mogelijkheid om je cadeau af te halen.

Voor €30,00 geef je al een ontspanningsmassage en voor €50,00 een verzorgende gezichtsbehandeling cadeau. Is dit boven je budget en wil je wel ontspanning als cadeau geven, voor €9,25 geef je een pot Calming Dream Tea cadeau de overige drie Dream Teasoorten t.w. Sweet, Rebalancing en Energetic zijn cadeau te geven voor €10,50.

En tenslotte nog dit; de Healing en Coaching actie is als uitzondering op de actievoorwaarden deze maand weg te geven als cadeau voor €30,00 waarbij de cadeaubon tot en met 31 december 2019 kan worden gebruikt voor één Healing of Coaching zonder bijbetaling.

Hartelijke stress vrije feestgroet van Irma Kuitert-van Schie

P.s. de mooie levensboom op de foto is niet te koop, maar ik kan je wel vertellen waar je een eigen handgemaakt exemplaar, met helaas hoogstwaarschijnlijk levering na de Kerst, kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *